Jednomesečni pritvor osumnjičenom za ubistvo u Rakovici

Izvor: RTS, 15.Jul.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednomesečni pritvor osumnjičenom za ubistvo u Rakovici

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Milanu Životiću (47) osumnjičenom da je ubio Radovana Pajovića (32) u ataru sela Rakovica, a zatim njegovo telo ostavio u plastu sena.
Osumnjičeni (47) se prethodno na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem.

Na rešenje o određivanju pritvora osumnjičeni njegov branilac imaju pravo da ulože žalbu krivičnom vanpretresnom veću suda, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rečeno je Tanjugu u Višem sudu. 
Policija je u subotu saopštila da se osumnjičeni tereti za krivično delo teško ubistvo.
Životić se sumnjiči da je 11. jula, sa više hitaca iz vatrenog oružja, u njivi u ataru sela Rakovica usmrtio Pajovića (32).
Njegovo telo je, prema pisanju medija, pronašao traktorista A. K. (42) dok je skupljao seno.
Mediji pišu da su motivi likvidacije neraščišćeni računi u vezi sa prodajom narkotika.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PRITVOR UBICI IZ RAKOVICE Izrešetao Crnogorca pa telo sakrio u plastu sena, sumnja se da je motiv DROGA

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019

Foto: Andrija Vukelić / RAS Srbija Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Milanu Životiću (47) osumnjičenom da je ubio Radovana Pajovića (32) u ataru sela Rakovica, a zatim njegovo telo ostavio u plastu sena. Osumnjičeni se prethodno na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.