Jedna osoba poginula u udesu na Banovom brdu

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2015, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula u udesu na Banovom brdu

Jedna osoba je poginula, a više je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći na vijaduktu na Banovom brdu.Nesreća se dogodila kada su se sudarili kombi i putničko vozilo marke "pasat". U sudaru je učestvovalo i jedno taksi vozilo.Saobraćajna nesreća se dogodila oko 14 časova. Na lice mesta odmah su došle ekipe Hitne pomoći i policije.(RTS)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Saobraćajna nesreća na Banovom brdu

Izvor: Studio B, 10.Nov.2015

Jedna osoba je poginula, a više je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći na vijaduktu na Banovom brdu...Nesreća se dogodila kada su se sudarili kombi i putničko vozilo marke "folksvagen pasat". U sudaru je učestvovalo i jedno taksi vozilo...Saobraćajna nesreća se dogodila oko 14 časova....

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.