Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći kod Kraljeva

Izvor: Studio B, 30.Sep.2012, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći kod Kraljeva

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u Miločaju kod Kraljeva, na delu magistralnog puta Kraljevo - Preljina, jedna osoba je podlegla povredama, a jedna je zadobila teške telesne povrede.

Do nezgode je došlo oko ponoći kada je Nenad J. (1982) iz Ribnice kod Kraljeva, upravljajući putničkim motornim vozilom marke "folksvagen golf", kraljevačke registracije, iz pravca Kraljeva prema Čačku, sleteo sa kolovoza u pravcu kretanja i vozilom udario u kuću pored puta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Na mestu nezgode povredama je podlegao suvozač Đurđe Š. (1964) iz Tavnika kod Kraljeva, dok je vozač zadobio teške telesne povrede, zbog kojih je zadržan na lečenju u ZC "Studenica" u Kraljevu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.