Izvor: Blic, 21.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula u nesreći kod Ripnja

Jedna osoba je poginula u železničkoj nesreći koja se dogodila danas kod Ripnja, potvrđeno je Tanjugu u Medija centru "Železnica Srbije".



Nesreća se dogodila u 10.08 časova, kada je međunarodni putnički voz na relaciji Beograd - Niš udario u vozilo "lada niva" na deonici između stanica Klenja i Ripanj - Tunel.

Automobil "lada niva" bordo boje je na obezbeđenom železničko-drumskom prelazu jednostavno stao na šine, a voz je udario u automobil, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čiji je vozač tom prilikom poginuo, kažu u "Železnicama Srbije".

Prelaz je na tom delu pruge obezbeđen saobraćajnim znakom "andrijin krst" i svom potrebnom drumskom signalizacijom.

Mašinovođa je, kažu u Medija centru, neprekidno zvučnom signalizacijom upozoravao dva vozila koja su prelazila prugu, jedno vozilo je prošlo, ali ne i "lada niva".

Saobraćaj je u prekidu, a očekuje se da će biti vrlo brzo normalizovan.

Ekipa za vanredne situacije "Železnica Srbije" i predstavnici MUP-a izašli su na lice mesta i obavljaju uviđaj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.