Jedna osoba poginula u nesreći kod Čačka

Izvor: Blic, 10.Jul.2012, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula u nesreći kod Čačka

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros, dogodila na magistralnom putu u Mojsinju kod Čačka, jedna osoba je poginula, a dve su povređene, saopštila je Policijska uprava Čačak.

Do nesreće je došlo kada je putničko motorno vozilo marke škoda kojim je iz pravca Preljine prema Kraljevu, upravljao N.B. (39) iz Visokog, državljanin BiH, prešlo na levu kolovoznu traku i udarilo u zadnji deo putničkog motornog vozila fijat kojim je iz suprotnog pravca upravljao S.P. (56) iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kovina.

Potom je vozilo Nermina B. udarilo i u juga koji se takođe kretao iz suprotmog pravca, a kojim je upravljala S.P.(47) iz Zaječara. Na putu do čačanske bolnice S.P. je preminula, N.B. je zadobio teške telesne povrede, a putnik iz njegovog vozila S.H. iz Visokog, zadobio je lake telesne povrede, navedeno je u saopštenju.

Uvidjaj na licu mesta obavila je istražni sudija Osnovnog suda u Čačku, zamenik osnovnog javnog tužioca i saobraćajna policija PU Čačak.

Na ovom delu magistralnog puta saobraćaj nije bio u prekidu, ali se odvijao naizmeničnim propuštanjem vozila, navodi se u saopštenju.

Povezane vesti: Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Inđije Dve sestre poginule u udesu kod Požege Troje poginulih na Ibarskoj magistrali kod Lazarevca, majka i dete povređeni Jedan poginuli i dvoje povređenih na putu Subotica - Sombor Bračni par i jedan mladić stradali u saobraćajnoj nesreći na Kosovu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.