Izvor: B92, 08.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula kod Rušnja

Beograd -- Jedna osoba je poginula, a jedna teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras u beogradskom naselju Rušanj.

Kako je agenciji Beta potvrđeno u MUP-u Srbije, nesreća u kojoj su učestvovala tri vozila dogodila se u 20:40 časova između restorana "Šarić" i Rušanjskog brda na Ibarskoj magistrali. Osoba koja je povređena zadobila je povrede opasne po život.

U nesreći je poginuo vozač automobila "zastava 101" beogradskih registarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oznaka koji je išao iz pravca Beograda ka Čačku i koji je, iz neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu stranu kolovoza i sudario se sa automobilom marke "ford". Na njih je naletelo treće vozilo.

Vozač "forda" je zadobio teške telesne povrede opasne po život, i on je prebačen u Urgentni centar u Beogradu.

Saobraćaj se na toj deonici Ibraske magistrale odvija otežano.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.