Izvor: Danas, 02.Jul.2023, 19:05

„Jedini dokazi koje Vučić ima a zanimaju javnost su dva minuta snimka iz Doljevca“: Sagovornici Danasa o izjavi predsednika Srbije da nemačke fondacije finansiraju proteste

"Jedini dokazi koji se nalaze kod Aleksandra Vučića, a zaista zanimaju javnost su dva minuta snimka sa naplatne rampe kod Doljejvca, ko je i sa kakvim namerama osmislio aferu Jovanjica, kao i ko je naručio i snimio sramotni spot koji je inspirisao ubice Olivera Ivanovića, kaže za Danas Srđan Milivojević, poslanik Demokratske stranke, reagujući na izjavu predsednika Srbije da on ima dokaze da neke nemačke fondacije uplaćuju novac za proteste protiv nasilja.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.