Izvor: B92, 20.Dec.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjušević postao vlasnik zgrade Centroeksporta u Čika Ljubinoj

Beograd -- Firma "Majron Sejls", odnosno Zoran Janjušević konačno je i zvanično vlasnik preko 2000 kvadrata poslovnog prostora u beogradskoj Čika Ljubinoj ulici, a koji je, do januara ove godine, bio u vlasništvu "Centroeksporta". Beogradske Večernje Novosti od subote pišu da je Republički geodetski zavod je, pre nekoliko dana, doneo rešenje kojim je data saglasnost da preduzeće "Majron Sejls" iz Beograda uknjiži zgradu "Centroeksporta". Kako list navodi u Republičkom geodetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zavodu kažu da je posle dugog postupka konačno data saglasnost za uknjiženje i da to rešenje prati sva neophodna dokumentacija.

Za "Majron Sejls" je šira javnost prvi put čula pošto je jula ove godine potpredsednik G 17 plus Mladjan Dinkić medijima pokazao dopis madjarske policije kojim ova od srpske uprave za borbu protiv organizovanog kriminala traži proveru odredjenih finansijskih transakcija sa Sejšelskih ostrva u Beograd. U jednom delu dopisa traži se provera uplate 355.000 evra sejšelskog "Majron Sejlsa" na račun "Centroeksporta", beogradskog preduzeća u stečaju.

Pravni zastupnik 400 radnika "Centroeksporta" Branislav Matijašević najavljuje da će radnici "Centroeksporta" podneti žalbu na ovo rešenje Republičkog geodetskog zavoda, pišu Novosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.