Jako nevreme pogodilo zapadnu Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2016, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jako nevreme pogodilo zapadnu Srbiju

Nevreme praćeno obilnim padavinama, danas je pogodilo nekoliko opština zapadne Srbije, a naviše štete pričinjeno je na području Kosjerića i Požege.

Predsednik opštine Kosjerić Milijan Stojanić, rekao je večeras da su poplavljena pojedina domaćinstva.

"Voda je prodrla u kuće, podrume, ulice su pune vode. Vatrogasci sa pumpama ispumpavanju vodu iz podruma. U gotovo svim selima na teritoriji Kosjerića oštećeni su lokalni putevi", rekao je Stojanić Tanjugu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Kosjerić su u poslednjih nekoliko meseci više puta zadesile elementarne nepogodine, zbog čega je u pojedinim mestima te opštine, još od marta na snazi vanredna situacija.

Prošle srede, nekoliko sela Kosjerića pogodilo je nevreme praćeno obilnom kišom, gradom i jakim vetrom.

I u opštini Požega pala je velika količina kiše. U mestu Duškovci, za oko sat vremena je palo 88 litara kiše po kvadratnom metru.

Nevreme, praćeno jakom grmljavinom pogodilo je i Užice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jako nevreme pogodilo zapadnu Srbiju! VIDEO

Izvor: Mondo, 18.Avg.2016

Obilne padavine, uz grmljavinu i jak vetar, zahvatile su oko 18 sati delove zapadne Srbije...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Najgore je bilo u užičkom, požeškom, i kosjerćkom kraju...Na mernom mestu u Duškovcima izmereno je 88 litara padavina po kvadratnom metru, javio je RTS...Gde ima štete...

Nastavak na Mondo...

Jako nevreme pogodilo zapadnu Srbiju

Izvor: Press, 19.Avg.2016, 13:13

. Obilne padavine, uz grmljavinu i jak vetar, zahvatile su oko 18 sati delove užičke, požeške i kosjerićke opštine.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.