JOCA AMSTERDAM U KE PASI

Izvor: Kurir, 13.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOCA AMSTERDAM U "KE PASI"

BEOGRAD - Sreten Jocić zvani Joca Amsterdam bio je preksinoć jedan od najveselijih gostiju restorana "Ke Pasa", koji su uživali u muzici najpoznatijeg kubanskog ženskog benda Son damas.

Reporteri Kurira uhvatili su Jocu Amsterdama u popularnom restoranu u kojem je uživao u taktovima muzike koju je izvodilo 11 dama! Jocić se veselio u društvu supruge Verice i prijatelja, među kojima je preksinoć bila i mlada operska pevačica Tamara Nikezić, koja se, inače, samo tri dana ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << srpskom auditorijumu predstavila i na Beoviziji pesmom "Nisi prvi".

Iako se nije plasirala u finale Beovizije, Tamara Nikezić je, kao i njeni prijatelji, bila veoma raspoložena. Nakratko je za Kurir, uz osmeh, čak prokomentarisala i kako se osećala pošto je žiri objavio rezultate svog glasanja:

- Nisam plakala, nisam očajavala, i ovo sam doživela kao svoju ličnu pobedu i iskoristila taj trenutak da provedem ovo divno veče u krugu prijatelja koji su bili uz mene kad je bilo najteže - kaže Nikezićeva.

Inače, Sreten Jocić, kojeg, otkako je pre dve godine izručen Srbiji iz holandskog zatvora, a zatim uz kauciju od 300.000 evra pušten da se sa slobode brani od optužbi da je pre više od deset godina naručio ubistvo beogradskog kriminalca Gorana Marjanovića - Goksija Bombaša, prati fama da je nedodirljiv, čest je gost popularnih beogradskih restorana i diskoteka. Njegovi prijatelji kažu da je Amsterdam pravi veseljak i da uvek napravi dobru atmosferu, gde god se našao. Tako je, otkrivaju, bilo i preksinoć uz taktove muzike benda Son damas.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.