JEZIVI DETALJI ZLOČINA U RAKOVICI Monstrum ženi u rukama doneo MRTVOG SINA

Izvor: Blic, 12.Jul.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI DETALJI ZLOČINA U RAKOVICI Monstrum ženi u rukama doneo MRTVOG SINA

Sumanuti pir Marka N. odneo je danas popodne dva života: njegove žene Maje Đ. i četvorogodišnjeg sina. Zločin koji je šokirao javnost dogodio se u Centru za socijalni rad u Rakovici, a jezivi detalji koji su naknadno otkriveni, posvedočili su o monstruoznosti ubice.

Naime, kako "Blic" saznaje, Marko je posle viđanja sa detetom, koje je bilo zakazano u kontrolisanim uslovima u Centru, u rukama doneo sina, koji je, po svemu sudeći, već bio mrtav. Dečak je, inače, svake >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << srede provodio sa ocem po sat vremena.

- Kada je videla da se nešto čudno dešava sa detetom, da ne reaguje, nesrećna žena je pritrčala ubici, pokušavajući da dođe do deteta. Međutim, on je tada izvadio nož i ubo je nekoliko puta - priča izvor "Blica" i dodaje:

- Radnici Centra su pokušali da ga zaustave, međutim, on je i njih napao nožem. Jednoj radnici je odsekao prst, dok je muškarcu bukvalno otkinuo obraz.

Ubodi nožem koje je zadao supruzi Maji bili su fatalni i, iako je pokušala da se otme i napravila nekoliko koraka, ubrzo je pala i preminula.

Lekari koji su ubrzo stigli na lice mesta pokušali su da ožive mališana, ali im to, uprkos naporima, nije pošlo za rukom. Za sada nije tačno poznato kako je monstrum ubio dete ni gde, a prema prvim nezvaničnim informacijama, mališan je zadavljen.

Ubicu su uspeli da savladaju pripadnici Komunalne policije, koji su u to vreme bili u rutinskom obilasku okoline i on je kolima Hitne pomoći, uz pratnju policije, odvezen sa lica mesta.

Na vanrednoj konferenciji za novinare, sazvanoj nakon zločina, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je ubica ranije osuđivan, ali ne za nasilje u porodici, već za ilegalno posedovanje oružja i razbojništvo, kao i da je sa žrtvom bio u brakorazvodnoj parnici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jezivi detalji zločina u Rakovici: Monstrum ženi doneo već mrtvog sina na rukama

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2017

Sumanuti pir Marka N. odneo je danas popodne dva života: njegove žene Maje Đ. i četvorogodišnjeg sina. Zločin koji je šokirao javnost dogodio se u Centru za socijalni rad u Rakovici, a jezivi detalji koji su naknadno otkriveni, posvedočili su o monstruoznosti ubice...Naime, kako "Blic" saznaje,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.