JEZIVA ISPOVEST ČOVEKA S GROBLJA: Jelena mi se javila u snu i rekla – DOĐI MI NA GROB!

Izvor: NaDlanu.com, 12.Maj.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA ISPOVEST ČOVEKA S GROBLJA: Jelena mi se javila u snu i rekla – DOĐI MI NA GROB!

Jecin glas sam jasno čuo, ponovila je nekoliko puta da moram da dođem na groblje. Nisam učinio ništa loše, kaže Nikola, koji je uhapšen posle parastosa Jeleni Marjanović

Nisam ludak niti ubica! Jelenu sam voleo kao svoju rođenu sestru, a preko sestre sam je i upoznao, i mnogo mi je teško što više nije među nama. Jeca mi se 3. aprila javila u snu i rekla: „Ti moraš da dođeš na sahranu“.

Ovim rečima započeo je ispovest za Kurir Nikola Marijoković >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << (31) iz Beograda, koga je u sredu, posle četrdesetodnevnog pomena ubijenoj pevačici Jeleni Krsmanović Marjanović (33), policija uhapsila na groblju u Borči i pustila posle saslušanja.

Izvor: Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNA ISPOVEST MISTERIZONOG MLADICA Nisam ludak ni ubica Jelenu sam voleo ko sestru

Izvor: medio.rs, 13.Maj.2016, 14:28

Jecin glas sam jasno čuo, ponovila je nekoliko puta da moram da dođem na groblje. Nisam učinio ništa loše, kaže Nikola, koji je uhapšen posle parastosa Jeleni Marjanović..Nisam ludak niti ubica! Jelenu sam voleo kao svoju rođenu sestru, a preko sestre sam je i upoznao, i mnogo mi je teško što...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.