JEZIV ZLOČIN U POŽAREVCU: Ubio ženu na nagovor druga, udario je autom dok je vozila bicikl

Izvor: Večernje novosti, 17.Okt.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV ZLOČIN U POŽAREVCU: Ubio ženu na nagovor druga, udario je autom dok je vozila bicikl

A. Đ. (22) iz Požarevca uhapšen je pod sumnjom da je ubio Ružicu K. iz ovog grada A. Đ. (22) iz Požarevca uhapšen je pod sumnjom da je ubio sugrađanku Ružicu K., potvrđeno je Novostima. Mladić je osumnjičen da je ženu namerno udario automobilom dok je vozila bicikl, a potom je pobegao sa lica mesta. Kasnije je pronađen i uhapšen.Pored A. Đ. zbog ovog slučaja uhapšeni su i D. S. (21) i njegov otac S. S. (47), koji su osumnjičeni da su A. Đ. podstrekivali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << počini ubistvo.Naime, S. S. i njegov sin D. S. bili su u sukobu sa nesrećnom ženom oko imovine, a onda su otac i sin nagovorili A. Đ., inače druga D. S, da kolima pregazi nesrećnu ženu.A. Đ. je Ružicu K. pokosio kolima i naneo joj teške telesne povrede. On je pobegao sa lica mesta i vozilo kojim je pokosio ženu odvezao je u atar sela kod Smedereva i zapalio ga. Žena je od zadobijenih povreda preminula sutradan u Opštoj bolnici.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVO! NARUČILI UBISTVO KOMŠINICE DA BI SE DOKOPALI KUĆE: Otac i sin do detalja ISPLANIRALI ZLOČIN pa angažovali druga da PREGAZI BAKA RUŽICU!

Izvor: Kurir, 17.Okt.2019

Danijel S. (21) i njegov otac Saša S. (47) uhapšeni su zbog sumnje da su naručili ubistvo Požarevljanke Ružice Kovač (78) i za taj zločin angažovali Aleksandra Đ. (22), koji je njihov pakleni plan sproveo u delo!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.