JEZIV SUDAR Voz smrskao automobil na pružnom prelazu kod Brestovca, muškarac teško povređen

Izvor: Blic, 21.Avg.2017, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV SUDAR Voz smrskao automobil na pružnom prelazu kod Brestovca, muškarac teško povređen

Dvojica mladića iz Gadžinog Hana, od kojih je jedan maloletan, povređeni su u sudaru automobila i putničkog voza večeras oko 19.40, a železnički saobraćaj od Niša prema Preševu je u prekidu.

S.T (22) je zbog teške povrede glave prebačen iz urgentnog centra u Leskovcu u Klinički centar u Nišu, dok je maloletni F. D. (16) lakše povređen, rečeno je agenciji Beta u leskovačkoj bolnici.

Putnici koji su bili u vozu kazali su agenciji Beta da je automobil smrskan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do neprepoznavanja i da je prava sreća što su mladići preživeli.

Takođe putnici su tvrdili da je rampa na pružnom prelazu kod Brestovca bila podignuta, ali ti podaci nisu zvanično potvrđeni.

"Voz je udario u zadnji deo automobila i bacio ga na banderu. Video sam tri mladića pored automobila kako izvlače dvojicu. Scena je bila jeziva, a ja sam bio sa decom i nisam smeo da se zaustavljam. Ono što sam pouzdano video jeste da je rampa stajala podignuta", ispričao je jedan putnik koji je sa decom pešice došao do Leskovca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz udario i smrskao auto, dvojica mladića povređena

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2017

Dvojica mladića iz Gadžinog Hana, od kojih je jedan maloletan, povređena su u sudaru automobila i putničkog voza, a železnički saobraćaj od Niša prema Preševu je u prekidu...S.T (22) je zbog teške povrede glave prebačen iz urgentnog centra u Leskovcu u Klinički centar u Nišu, dok je maloletni...

Nastavak na N1 televizija...

Leskovac: Voz smrskao automobil na pružnom prelazu

Izvor: Mondo, 22.Avg.2017, 08:46

Dvojica mladića iz Gadžinog Hana, od kojih je jedan maloletan, povređeni su u sudaru automobila i putničkog voza sinoć oko 19.40...Foto: MONDO/Mario Milojević..Železnički saobraćaj od Niša prema Preševu bio je u prekidu...S.T (22) je zbog teške povrede glave prebačen iz urgentnog centra...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.