Izvor: Blic, 15.Jan.2022, 21:46

JEDAN TELEFONSKI POZIV POKRENUO JE MAŠINERIJU SMRTI Šta se nakon zločina dogodilo s Arkanovim ubicama i zašto je IZA REŠETAKA ZAVRŠIO SAMO JEDAN

Nakon što je policajac Dobrosav Gavrić, na današnji dan pre tačno 22 godine, ispalio tri hica u glavu Željku Ražnatoviću Arkanu, i ubio njegove prijatelje Milenka Mandića i Dragana Garića, dok su zajedno sedeli u separeu u lobiju hotela "Interkontinental", započela je brza akcija bežanja s mesta zločina. Da Gavrić u pucnjavi nije bio ranjen možda bi i uspeli da pobegnu, ali ovako, u prvom trenutku, nisu stigli daleko... Međutim danas, 22 godine kasnije, za zločin odgovara samo jedan, a ko su zaista bili nalogodavci Arkanovog ubistva do danas je ostala misterija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.