JECAJI, VRISCI I PLAČ Prijatelji i rodbina opraštaju se od ubijene Dijane

Izvor: Blic, 03.Jul.2016, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JECAJI, VRISCI I PLAČ Prijatelji i rodbina opraštaju se od ubijene Dijane

Telo Dijane Savanović, bivše supruge ubice iz Žitišta Siniše Zlatića, koja je bila i njegova prva žrtva, dopremljeno je u porodičnu kuću Savanovića u braon kovčegu. U dvorištu kuće čuju se jecaji, vrisci i plač.

"Joj živote, joj sudbino!", uzvikuju članovi porodice. Njihovi glasovi odzvanjaju celom ulicom.

Dijana Zlatić biće sahranjena danas u 16 sati. U Žitištu će biti održana još jedna sahrana žrtava brutalnog zločina, a za ponedeljak, 4. jul, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zakazane su još dve sahrane.

Povorka će danas krenuti ispred kuće Dijane Savanović, a sahrana nesrećene žene biće održana na groblju u Žitištu.

Pročitajte još

Osim nje, danas će biti sahranjen i Vladimir Kosović, u 15 sati. Povorka za Kosovića krenuće iz porodične kuće ka mesnom groblju u Ravnom Topolovcu.

Pročitajte još

Vladimir Mijatović i Stevan Jojić biće sahranjeni 4. jula. Vladimir u 13 sati, a Stevan u 16 na grblju u Žitištu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JECAJI, VRISCI I PLAČ Prijatelji i rodbina opraštaju se od žrtava masakra u Žitištu

Izvor: Blic, 03.Jul.2016

Telo Dijane Savanović, bivše supruge ubice iz Žitišta Siniše Zlatića, koja je bila i njegova prva žrtva, dopremljeno je u porodičnu kuću Savanovića u braon kovčegu. U dvorištu kuće čuju se jecaji, vrisci i plač..."Joj živote, joj sudbino!", uzvikuju članovi porodice. Njihovi glasovi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.