Izvor: RTS, 25.Dec.2023, 15:01

Jовановић: Недопустива провокација начелника Управе полиције

Лидер коалиције Нада Милош Јовановић каже да се изјава начелника Управе полиције Ивице Ивковића да се "блокада државних институција и мостова неће толерисати" може тумачити само као “недопустива провокација“.
Милош Јовановић је реаговао на >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << изјаву начелника Управе полиције Ивице Ивковића.
“У земљи у којој су институције заробљене од стране владајућег режима и у којој полиција служи том истом корумпираном режиму, грађани имају пуно право на отпор и мирне протесте, макар се радило и о блокадама институција и саобраћајница“, рекао је Јовановић, а саопштио Нови ДСС.
Истакао је да је власт једина одговорна за постојеће тензије у друштву.
“Да се не игра више ватром и пусти грађане да искажу своје оправдано незадовољство. И уместо што демонстрира силу према сопственом народу, позивамо је такође, ако је остало и трунке разума унутар владајућег режима, да озбиљно размотри захтеве који се тичу поштовања истинске демократске праксе која се коначно у Србији мора успоставити“, навео је Јовановић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.