Izrešetan zbog para

Izvor: Glas javnosti, 24.Apr.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrešetan zbog para

KRAGUJEVAC - Zoran Glišović (52) iz Kragujevca, vlasnik trgovinskog preduzeća „Tehnopromet“ ubijen je juče oko 11.30 u poslovnim prostorijama svoje firme u Knez Mihailovoj 1, u centru Kragujevca. Ubio ga je Živorad Živanović (52) iz Ilićeva kod Kragujevca, pucajući iz pištolja i ispalivši u nesrećnog čoveka više hitaca!

- Sve se dogodilo u samo nekoliko minuta. Ubica je ušao u kancelariju koja se nalazi na prvom spratu zgrade u Knez Mihailovoj 1. U kancelariji su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Zoran i sekretarica. Odmah je izvadio pištolj i počeo da maše njime. Pokušali su da pobegnu, ali je ubica pojurio za Zoranom. Sustigao ga je na stepeništu i pucao, kaže Bogdan Grković, šurak tragično nastradalog Glišovića.

Bogdan radi u neposrednoj blizini. Kada je stigao na mesto zločina, Zoran je još uvek davao znake života.

- Imao je prostrelne rane na grudima. Lekari su na lice mesta stigli za samo nekoliko minuta, ali Zoranu nije bilo spasa. U Urgentnom centru pokušali su reanimaciju, ali nije uspelo. Zoran je izdahnuo, priča vidno potresen i prekrivajući lice obliveno suzama, Grković.

Policija je saopštila da je Živanović počeo da puca u Zorana već u kancelariji. Iako ranjen, Zoran je sa sekretaricom pokušao da pobegne niz stepenice, ali je Živanović potrčao za njima i u vlasnika „Tehnoprometa“ ispalio još nekoliko hitaca.

- Čula sam pucnje i izašla iz stana. Ne stepeništu sam videla Zorana kako leži obliven krvlju. Sekretarica Sneža pridržavala ga je rukama. Kažu mi posle, da je ubica ušao u kancelariju i pitao: - Gde je Zoran? Rekli su mu da je u svojoj kancelariji i on se odmah uputio tamo. Odjeknuo je pucanj, a vrlo brzo još nekoliko, priča komšinica koja nije želela da kaže ime.

Nakon izvršenog zločina, Živanović je preskočio telo pogođenog Glišovića i pobegao. Policijske patrole vrlo brzo su identifikovale ubicu. Posle samo pola sata od trenutka potere, Živanović je uhapšen.

BIO ŠEF UBICI

- Nekada su i Zoran i Žika radili u „Jugozanu“. Bila je to državna firma, pa propala. Od njih sam kupovao na veliko skaj. Znam da se Žika nešto sudio sa firmom i da mu je Zoran bio šef, ali sve je to bilo davno, kaže tapetar Dušan Butulija.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen direktor "Tehnoprometa"

Izvor: Mondo, 23.Apr.2009, 19:40

Živorad Živanović iz Kragujevca uhapšen zbog sumnje da je danas ubio vlasnika i direktora trgovinskog preduzeća "Tehnopromet" Zorana Glišovića, ali se još ne zna motiv zločina.

Nastavak na Mondo...

Izrešetan!

Izvor: Kurir, 24.Apr.2009

KRAGUJEVAC - Zoran Glišović (52) iz Kragujevca, vlasnik trgovinskog preduzeća „Tehnopromet“, ubijen je juče oko 11.30 časova u poslovnim prostorijama svoje firme u Knez Mihailovoj broj 1 u centru Kragujevca. U nesrećnog Zorana pucao je Živorad Živanović (52) iz Ilićeva kod Kragujevca, koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.