Izvor: Blic, 06.Jan.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrešetan sa šest hitaca i bačen pored puta

SOMBOR - Damir Š. (35) iz Sombora uhapšen je zbog sumnje da je sa šest hitaca ubio Petra Đorđevića (31), čije je telo u nedelju ujutru nađeno na delu zaobilaznice između Subotičkog i Gakovačkog puta.

Osumnjičeni Damir, koji je uhapšen nekoliko sati kasnije, poznat je policiji odranije. Istražni sudija Okružnog suda u Somboru Valentina Knežević, koja je obavila uviđaj, izjavila je da su na telu Đorđevića konstatovane četiri ustrelne i dve prostrelne rane. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Ubistvo je izvršeno tokom noći. Obavljen je uviđaj, sa mesta zločina su uzete čaure i drugi dokazi, a telo ubijenog je poslato na obdukciju. Prema saznanjima „Blica”, policija pretpostavlja da je Đorđević dovezen do zaobilaznice, gde je ubijen i izbačen iz automobila. Damir Š. koji je, kako je policija saopštila, višestruki je izvršilac najtežih krivičnih dela. On se teretio za pokušaj dva ubistva, prikrivanje, tešku krađu i više dela falsifikovanja kartica. Motiv zločina zvanično nije saopšten, ali policija pretpostavlja da su Đorđević i osumnjičeni Damir Š. u sukob došli zbog neraščišćenih poslova vezanih za drogu.

U prigradskom naselju Bukovac Đorđevići se nisu preterano družili sa komšilukom. U Sombor su se doselili iz Belog Manastira gde je, kako kažu komšije, Petrov otac bio šef policije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.