Iživljavali se nad devojkom

Izvor: Glas javnosti, 17.Avg.2009, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iživljavali se nad devojkom

TITEL - Silovanja nad nemoćnom staricom i mladom devojkom u mestu Šajkaš kod Titela, koja su se desila prošle srede i četvrtka, prilično su uznemirila meštane ovog malog bačkom sela. Aktere ova dva sramotna čina policija je ubrzo uhapsila, ali očigledno zbog brutalnosti nad staricom i devojkom u Šajkašu se i juče samo o tome pričalo.

Prvo je u sredu, dva časa posle ponoći, baka Milica Š. (87) pozvala policiju da prijavi da je više puta silovana i opljačkana u svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kući.

- Policajci iz patrole bili su šokirani kad su videli krvavu baku, koja je inače, da sramota bude veća, pre desetak godina to već doživela. Tad ju je silovao neki Radoslav Bratić, koji je još u zatvoru. Ovoga puta, policija je zbog fizičkog i seksualnog zlostavljanja nad njom uhapsila meštanina Draga Šodalovića (38). Taj Drago je, kako se priča, prvo preskočio ogradu, ušao kroz prozor i napao je dok je još bila u snu. Neko vreme je, nakon što ju je ovaj tokom noći više puta silovao, ona bila u nesvesti. Čujemo da je taj Šodalović priznao policiji da je nakon silovanja ukrao iz staričine kuće i 1.500 dinara, priča nam uzbuđeno jedan od staričinih komšija iz Šajkaša.

Dok je ova šokantna priča obilazila Šajkaš već sutradan u večernjim satima pukla je nova bruka, kad su se četvorica meštana dva sata seksualno iživljavala nad Novosađankom Majom T, konobaricom lokalne kafane „Galeb“. Borislav Boričić (53), vlasnik „Galeba“, otkrio nam je neke detalje koji su doveli do ovog sramnog čina.

- Dao sam početkom prošle nedelje oglas u novinama da tražim konobaricu za po podnevnu smenu, kojoj obezbeđujem smeštaj, uz dnevnicu od 700 dinara. Došla je u sredu ta Maja, lepa i zgodna devojka, i odmah smo s dogovorili o poslu. Pristojnog ponašanja, obučena u duže bermude i majicu. U sredu, noć je prespavala u sobi sa koleginicom iz prve smene i spremala se da sutra počne da radi. Po podne u pet sati došla je na smenu, ali je ubrzo otišla, kako je rekla, nešto da pojede, priča nam Boričić.

Prema priči vlasnika „Galeba“, ona se zadržala negde oko dva sata i onda se opet pojavila u kafani.

- Kad se vratila, ubrzo je sela za sto sa momkom koga zovemo Mare i pila pelinkovac. Znam da on živi u Francuskoj i da je ovde na odmoru. S njim je posle opet negde izašla i vratila se da mi traži dnevnicu, što sam ja odbio jer sam smatrao da se tako nismo pogodili, da šetka po Šajkašu, a da ja radim. Tad sam video da joj je taj Mare dao hiljadu dinara, a ne znam zašto, i njih dvoje su otišli iz kafane. Video sam je tek sutradan ujutru kad je došla sa majkom po stvari koje su joj ostale i rekla je da je prijavila silovanje, priča nam Borislav Boričić.

Međutim, kako saznajemo od meštana, prema devojčinom iskazu u policiji, nju je u nekakvu kuću u šajkaškoj ulici Save Dimitrijevića odveo Marinko Plavšić (30), gost iz kafane.

- On ju je tamo, kako je ona rekla policiji, prvi silovao. Onda su se tu pojavili i nad njom se seksualno iživljavali njegov stric Milorad (52), pa stričev sin Miroslav (23) i Nenad Šodalović (60), inače brat od strica onog Drage što je silovao staricu, dan pre toga! Spominjan je i peti saučesnik, ali taj, evo, trenutno mirno sedi u kafani. Ona je tvrdila policiji da im se opirala, i da su je prinuđavali i na oralni seks. Pravu istinu čekamo tek kada istražni sudija utvrdi šta se tačno dešavalo u kafani i posle ko je sve tu devojku silovao, jer ona poriče da je pristala na „grupnjak“ i da je iživljavanje trajalo više od dva sata, priča nam dobro obavešteni meštanin Šajkaša.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.