Izgubila bitku s teškom bolešću: Preminula poznata voditeljka! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 04.Jul.2017, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgubila bitku s teškom bolešću: Preminula poznata voditeljka! (FOTO, VIDEO)

Nakon duge borbe sa anoreksijom poznata voditeljka Nana Karajani izgubila je bitku.

Deceniju je prošlo od kada je počela da se podvrgava raznim dijetama, ali je vremenom grčka voditeljka upala u opasnu zamku anoreksije i sve više mršavila.

Παρασκευή στα @miselgroup σημαίνει η χαρά του ποδοπάτηματος!!Δεκάδες κουκλάρες που γίνονται ακόμη ομορφότερες εν όψει ΣΚ!! #haircolor #hairartists >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << #hairstyle #beautytime #blondehair #blonde #platinum

Објава коју дели Nana Karagianni (@nanakaragianni) дана 23. Јун 2017. у 8:31 PDT

Vremenom je njeno zdravstveno stanje sve više bilo ugroženo, a ona se sve manje pojavljivala u javnosti.

Jednom je izjavila da je imala teško detinjstvo zbog razvoda roditelja, a period kada je bila u bolnici zbog bolesti joj je, kako je tada izjavila, prijao jer je bila centar njihovog sveta.

"Uvek sam se pitala da li me vole, nisam želela da ih razočaram. Kada sam bila u bolnici, volela sam to, zato što sam tada imala njihovu pažnju", naglasila je tada voditeljka.



Nana je preminula od posledica bolesti u 38. godini.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.