Izgoreo autobus Niš-ekspresa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo autobus Niš-ekspresa

Autobus "Niš-ekspresa" u potpunosti je izgoreo danas oko 12.30 na autoputu kod Male Kopašnice blizu Leskovca, nakon eksplozije koju je uzrokovala zapaljena guma.

U incidentu nije bilo povređenih, a dvojica vozača su uz pomoć putnika uspeli da spasu i prtljag.

Jedan od vozača Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mitić izjavio je za agenciju Beta da se autobus zapalio kada je stao na zaustavnu traku zbog drugog kvara, kada je 26 putnika već bilo izašlo iz vozila.

"Pokušali smo da ugasimo požar našim aparatima, ali kako nismo uspeli, pozvali smo leskovačke vatrogasce koji su brzo reagovali", kazao je on.

Policija je izašla na teren i čeka se šlep služba radi uklanjanja olupine autobusa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izgoreo autobus Niš ekspresa kod Leskovca

Izvor: Prva.rs, 11.Avg.2015

Načelnik Štaba za vanredne situacije grada Leskovca Miodrag Marjanović rekao je Tanjugu da povređenih nije bilo i da su nakon dojave vatrogasci odmah intervenisali i sprečili širenje požara na okolinu.. "Autobus se nalazio na parkingu kada je došla naša ekipa. Plamen je bio zahvatio kompletno...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.