Izgorelo osam hladnjača kod Niša

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorelo osam hladnjača kod Niša

Šest kamiona hladnjača kompanije "Frikom" u potpunosti je izgorelo, a dva su nagorela u požaru koji je izbio sinoć oko 23.45 na prostoru te firme na Mramorskom brdu u Nišu.

Kako prenosi Blic, kamioni su bili pakirani na razdaljini od jednog metra jedan od drugog i priključeni na električno napajanje, s obzirom na to da se radi o hladnjačama namenjenim prevozu smrznute robe.

Prema prvim informacijama, sumnja se da je požar izbio najpre na jednom vozilu, a da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << potom proširio na druge kamione usled jakog vetra koji je duvao.

Navodi se da je radnik obezbeđenja prostora na kojem su bili parkirani kamioni, primetio vatru i obavestio vatrogasce, koji su gasili vatru do rano jutros u 2.30.

Blic prenosi i da nisu uočene nikakve sumnjive okolnosti koje bi ukazale na neki drugi uzrok požar, a policija je obavestila Osnovno tužilaštvo koje je naložilo uviđaj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar na parnkigu "Frikoma" u Nišu, izgorelo više vozila

Izvor: RTS, 15.Maj.2019

. Šest kamiona je izgorelo, a dva su oštećena u požaru koji je sinoć oko ponoći izbio na parkingu firme "Frikom" na Mramorskom brdu kod Niša.

Nastavak na RTS...

Izgorelo šest hladnjača kod Niša, dve nagorele

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2019

U požaru koji je izbio sinoć na prostoru kompanije "Frikom" na Mramorskom brdu u Nišu izgorelo je šest kamiona te kompanije, dok su dva nagorela...Kako je rekla policija, požar je zahvatio kamion parkiran u krugu Frikoma na Mramorskom brdu, a vatra se proširila na još osam vozila, prenose Južne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.