Požar na Dorćolu

Izvor: RTS, 17.Jan.2010, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na Dorćolu

U požaru koji se dogodio u beogradskom naselju Dorćol izgorela tri automobila, četvrti oštećen. Povređenih nema. Uzroci se ispituju.

U beogradskom naselju Dorćol, u požaru koji je rano jutros izbio, izgorela su tri automobila, dok je četvrti neznatno oštećen.

Požar se dogodio na parkingu raskrsnica ulica Cara Uroša i Dunavske.

Nije bilo povređenih, a uzroci požara se ispituju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U požaru na Dorćolu izgorela tri automobila

Izvor: Blic, 17.Jan.2010

U požaru koji je izbio rano jutros u beogradskom naselju Dorćol izgorela tri su automobila, dok je četvrti neznatno oštećen. Povređenih, na sreću, nema. ..Požar se dogodio na parkingu raskrsnica ulica Cara Uroša i Dunavske...U toku je istraga o uzrocima požara.

Nastavak na Blic...

Tri automobila izgorela u požaru

Izvor: B92, 17.Jan.2010

Beograd -- U požaru rano jutros u centru Beograda izgorela su tri automobila, a četvrti je oštećen, potrvrđeno je u Vatrogasnoj brigadi Beograd... Povređenih u požaru, do kojeg je došlo na parkingu raskrsnica ulica Cara Uroša i Dunavske, nije bilo, a uzroci požara se ispituju.

Nastavak na B92...

U požaru na Dorćolu izgorela tri automobila

Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Jan.2010

U požaru rano jutros u centru Beograda izgorela su tri automobila, a četvrti je oštećen, potrvrdjeno je Tanjugu u Vatrogasnoj brigadi Beograd. Povredjenih u požaru, do kojeg je došlo na parkingu raskrsnica ulica Cara Uroša i Dunavske,

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.