Izboli Sašu jer im je rekao da ne uriniraju u porti: Uhvaćen huligan zbog svirepog UBISTVA U CRKVI

Izvor: Večernje novosti, 25.Jan.2020, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izboli Sašu jer im je rekao da ne uriniraju u porti: Uhvaćen huligan zbog svirepog UBISTVA U CRKVI

Sumnja se da je on 2015. godine u Vraniću ubio tridesetdevetogodišnjeg Sašu Joksića Policija je uhapsila Marka Petkovića (24) u okolini Aranđelovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.Sumnja se da je on 2015. godine u Vraniću ubio tridesetdevetogodišnjeg Sašu Joksića. Osumnjičeni M. P. je zbog ovog krivičnog dela uhapšen odmah nakon ubistva, ali se nakon izlaska iz pritvora nije pojavljivao na suđenju. Zbog toga je za njim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bila raspisana međunarodna poternica. Prilikom hapšenja kod M. P. je pronađen pištolj i falsifikovana bugarska lična karta.Osumnjičeni će biti priveden nadležnim organima. Svirepi zločin dogodio se u avgustu 2015. u Hramu Svetog Ilije Proroka, oko 3.30 posle ponoći. Naime, Saša Joksić se umešao u koškanje između Dragana Jovanovića i tri mladića koji nisu iz tog kraja. Kada je pokušao da ih razdvoji, napadač ga je, prema navodima očevidaca, izvređao, udario ga, a na kraju i potegao nož. Ubo ga je tri puta u predelu stomaka, a Jovanović je uboden jednom. Saša Joksić je preminuo na stolu za reanimaciju u Urgentnom centru, dok je Dragan Jovanović operisan, ali se i dalje nalazi u kritičnom stanju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aranđelovac: Uhapšen zbog ubistva iz 2015. godine, kod sebe imao falsifikovanu bugarsku ličnu kartu

Izvor: B92, 25.Jan.2020

U okolini Arandjelovca uhapšen je M. P. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, saopštila je arandjelovačka policija...Sumnja se da je on 2015. godine u Vraniću ubio S.J. (39), a zbog tog krivičnog dela uhapšen je odmah nakon ubistva, ali se nakon izlaska...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.