Izbola svekrvu  nožem zbog ručka?

Izvor: Glas javnosti, 31.Maj.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbola svekrvu nožem zbog ručka?

BEOGRAD - Lidija Đenadić (27) izvedena je juče popodne pred dežurnog istražnog sudiju Okružnog suda zbog sumnje da je dan ranije, oko 13 sati, pokušala da ubije svoju svekrvu LJubicu Slepčević u stanu u porodičnoj kući u Ulici Isidora Stojanovića 10, u zemunskom naselju Plavi horizonti, tako što ju je nožem, sečiva dugog 20, a širokog četiri centimetra, jednom ubola u grudni koš.

Đenadićeva je, kako smo nezvanično saznali, na saslušanju u policiji rekla da je kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << svekrve u stan otišla da je pita šta će biti za ručak, na šta joj je Slepčevićeva odgovorila: „Evo, ovo imamo za ručak“, i na nju izručila jelo iz šerpe. Đenadićeva se uplašila, pošto sa svekrvom nije u dobrim odnosima još iz vremena kada se zabavljala sa sadašnjim suprugom Zoranom, pa je dohvatila kuhinjski nož i zauzela odbrambeni položaj. U sukobu koji je usledio i ona sama je zadobila povredu, rekla je Đenadićeva, koja je rodom iz Rusije.

Slepčevićeva je, kako smo saznali, policajcima ispričala sasvim drugačiju priču. Prema njoj, snaja je sama došla kod nje i iz čista mira je ubola nožem u grudni koš. Ova žena je još rekla i da je Đenadićeva imala problema sa nervima zbog čega se i lečila, a potvrdila je da nisu u dobrim odnosima. Inače, Slepčevićeva u sukobu nije teže povređena, jer je vrh sečiva noža kojim je ubodena udario u rebro i slomio se.

Muž i sin dve zavađene žene, Zoran Đenadić, koji nije očevidac događaja, rekao je da njih dve nisu bile u dobrim odnosima, da su se često sukobljavale, ali da nisu u skorije vreme. On je rekao i da je supruga od 19. do 28. maja ove godine napustila kuću, što je on i prijavio policiji, a da je odlazak objasnila potrebom da se odmori od njega i njegove majke. I on je rekao da mu se supruga lečila zbog psihičkih problema.

I komšije su potvrdile da se dve žene ne trpe.

- Nisu se nikako slagale još od početka zajedničkog života. Znam da je LJubičin sin Zoran otišao da radi u Rusiju pre nekoliko godina, gde je i upoznao Lidiju. Oženio se i vratio nazad u Srbiju. U naselju Plavi horizonti teškom mukom su sazidali kuću. LJubica ima još jednog sina, koji nije oženjen. Stvarno ne mogu da poverujem da se takva tragedija desila u našem komšiluku. Žao mi je što je dete moralo da gleda to kasapljenje - ispričao je jedan od komšija, neposredno posle sukoba.

Žitelji ove ulice rekli su i da se iz kuće u broju 10 često čula svađa i prepirka između snaje i svekrve i da je do ovoga moralo doći pre ili kasnije.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.