Izboden, pa spaljen

Izvor: Glas javnosti, 21.Sep.2009, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izboden, pa spaljen

UŽICE - Samo nekoliko sati pošto je u subotu po podne, pored magistralnog puta Užice-Bajina Bašta, blizu sela Zaglavak, nađen raskomadan, izmasakriran, poluspaljen leš sredovečnog muškarca, užička policija uhapsila je Maru Gojšinu (39), sa Bele Zemlje kod Užica, pod osnovanom sumnjom da je počinila monstruozni zločin. NJu policija sumnjiči je ubila svog supruga Zorana Gojšinu (42), snimatelja lokalne TV Alfa, a da je zatim isekla i pokušala da spali njegovo telo. Ona je tog dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << nešto ranije, upravo u momentu kada je policija blokirala mesto na kome je nađeno telo, svojim kolima naišla iz pravca Užica, zaustavila vozilo, a zatim policajcima rekla da je isečeni čovek njen muž Zoran, priznajući da ga je ona ubila.

Snimatelj

Zoran Gojšina poslednjih godina radio je kao snimatelj lokalne TV Alfa, pre toga godinama je radio u lokalnoj TV 5. Završio je i snimateljsku školu jedne velike međunarodne informativne kuće i u gradu je važio za odličnog znalca svog posla. NJegovi kolege iz ove, ali i drugih informativnih kuća u Užicu za Gojšinu imaju samo reči hvale, bio je, kažu, dobar čovek, predan poslu, dobar kolega. Povodom smrti kolege, TV Alfa danas će organizovati komemorativni skup.

Deca

Zoran i Mara u braku su imali dvoje dece, dečake stare dve i četiri godine. S njima je živela i Marina devojčica iz prvog braka. Poslednjih godina živeli su u kući u naselju Bela Zemlja iznad Užica.

- Poslednjih meseci Maru sam videla par puta na ulici u Užicu... Mršava, visoka, uvek je nosila decu uz sebe, ništa čudno nije se na njoj moglo primetiti, ostavljala je utisak žene posvećene toj deci - kaže jedna njena poznanica.

Nezvanično, sumnja se da su momentu zločina deca bila u kući u Crvici, ali u drugoj prostoriji, i da jezive scene nisu videla.

Nezvanično takođe, deca su bila u kolima, spavala su, i u noći kada je osumnjičena dovezla telo do Dejića rampe, gde je pokušala da ga spali i dan kasnije kada se predala policiji i priznala zločin.

Zločin posle letovanja

Dan ili dva pre zločina Gojšine su se vratili sa zajedničkog letovanja na moru. Svratili su kući na Belu Zemlju, a zatim su se uputili u Crvicu u porodičnu kuću Mare Gojšine. Poslednja tri dana, Zoranove kolege iz TV Alfa zvale su ga telefonom, pokušavajući da saznaju da li će u ponedeljak, kako je ranije bilo dogovoreno, doći na posao. NJegov telefon nije, međutim, bio dostupan.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.