Izboden muškarac kod Palate pravde

Izvor: B92, Fonet, 23.Sep.2010, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izboden muškarac kod Palate pravde

Beograd -- Dve žene nožem su kod Palate pravde napale 37-godišnjeg Zorana Vasiljevića. On je sa nekoliko ubodnih rane prebačen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Zoran Vasiljević izlazio je danas prepodne iz zgrade suda kada su ga napale dve žene.

38-godišnja Monja Valog i 32-godišnja Kristina Novak ubole su nožem više puta Vasiljevića u predelu stomaka. On je sa teškim telesnim povredama prebačen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra. Obe žene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su uhapšene.

Tokom napada jedna je pala i njoj je ukazana pomoć na licu mesta, pa je prebačena u Urgentni centar zarad detaljnije dijagnostike.

Nezvanično se saznaje da je motiv napada smrt rođake jedne od napadačica, 19-godišnje Katarine Pavlović, koja je poginula polovinom 2008. tokom vožnje motorom sa Vasilijevićem protiv koga se zbog ovog slučaja i vodi sudski postupak zbog teškog ugrožavanja bezbednosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.