Izvor: CrnaHronika.rs, 20.Dec.2010, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izazvao požar i ugušio se u stanu

U požaru koji se dogodio u Kanjiži život je izgubio meštanin Mikloš Š. (34). Tragedija se dogodila u subotu ujutro nešto pre osam sati u stambenoj zgradi u Apostolskoj ulici 5, u stanu na prvom spratu. Dim su uočile komšije pa je, zahvaljujući brzoj intervenciji Vatrogasne jedinice, požar ugašen i sprečeno da se proširi na ostale stanove, ali je u sobi kraj kreveta pronađeno beživotno telo nesrećnog Mikloša Š.
Portparolka Policijske uprave u Kikindi Radojka Radanović potvrdila je za naš list da je uviđajem, koji su obavili predstavnici policije, Tužilaštva i dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Subotici, ustanovljeno da je Mikloš Š. najverovatnije namerno sam izazvao požar. Po njenim rečima, u požaru nije pričinjena veća materijalna šteta.
Kako smo nezvanično saznali, nesrećni mladić je u jednosobnom stanu živeo s majkom i bio je bolestan, u nekoliko navrata se i lečio u Specijalnoj bolnici „Sveti vračevi“ u Novom Kneževcu. Navodno je Mikloš Š. više puta pretio da će se ubiti, a u subotu ujutru se posvađao s majkom i zaključao u sobu, pa je ona otišla u Dom zdravlja da zatraži pomoć lekara, a nesrećni mladić je, u međuvremenu, izazvao požar paljevinom kreveta i ugušio se od dima.
M. Mr.
(Foto: dnevnik)
Izvor: dnevnik.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.