Iz medija saznao da je kriv za pucnjavu

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2019, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz medija saznao da je kriv za pucnjavu

Jovan Kecman, optužen za ranjavanje Dalibora Bogdanovića u Novom Sadu, svedočio na početku suđenja: Pobegao sam preko Mađarske u Nemačku. Plašio sam se policije jer su me ranije privodili NOVOSAĐANIN Jovan Kecman zvani Coja (39), na početku suđenja u petak u Višem sudu u Novom Sadu, negirao je pokušaj ubistva Dalibora Bogdanovića (42), sada bivšeg policajca, za koji se tereti. On je potvrdio da je tog 3. novembra 2014. godine bio prisutan u lokalu u Ulici Laze >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Telečkog, ali nije učestvovao u tuči i ranjavanju. Kecman, koji je do maja prošle godine bio u bekstvu, u petak je pred krivičnim većem, kojem predsedava sudija Vidoje Mitrić, kazao da je napustio zemlju kada su mediji počeli da ga "razvlače" i pišu da je on pucao. PROČITAJTE JOŠ: RAZBOJNIŠTVO NA VOŽDOVCU: Izboli čoveka zbog novčanika (FOTO) - Preko Mađarske sam otišao u Nemačku - izjavio je Kecman. - Plašio sam se policije, jer su me već privodili zbog neke tuče sa kojom nisam imao nikakve veze. A i odgovarao sam i za prodaju narkotika, nošenje nelegalnog oružja i razbojništva. U lokalu u Laze Telečkog, Kecman je bio sa svojim društvom, gde je bio i oštećeni Bogdanović u društvu sada pokojnog Marka Markuša i njegovo oca. - Markuša i Bogdanovića znam iz priča po gradu, ali lično ih nisam poznavao - kazao je Kecman. - Netačno je da sam se raspravljao sa Markom Markušem zbog muzike. Tuču nisam video, niti ko je pucao. Iz medija sam saznao da sam ja kriv za to, jer sam posle tog događaja otišao na Detelinaru kod bake, a onda u Nemačku. Dalibor Bogdanović, koji je te večeri ranjen sa dva metka, rekao je da optuženog Kecmana vidi pri put i da ne zna ko je pucao u njega, niti može da pretpostavi zbog čega bi neko to učinio. - Ne mogu ni da opišem osobu koja je pucala - rekao je Bogdanović, koji je inače, jedan od petorice optuženih za otmicu Gorana Cvijetića iz Budisave. Inače, Bogdanović je zbog posledica ranjavanja otišao u invalidsku penziju. PROČITAJTE JOŠ: Ubio ženu pred decom - dobio 12 godina robije MENjALI ISKAZE SUDIJU i zamenika tužioca iznenadilo je to što su pojedini svedoci menjali svoje iskaze date ranije. Neki su kao opravdanje za to naveli "da ih je policija primoravala nešto da kažu", dok se jedna devojka posle pet godina setila da je prolazeći pored lokala u gužvi videla muškarca sa pištoljem, visokog oko 180 centimetara, svetlije kose, u crnim farmerkama i jakni iste boje.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

EKSPLOZIJA DŽIPA U NOVOM SADU! KO JE RANJENI DALIBOR BOGDANOVIĆ BOĆA: Radio kao policajac i telohranitelj Nenada Čanka

Izvor: Kurir, 11.Maj.2019, 00:31

On je ranjen i pre pet godina kada je na njega ispred lokala u Ulici Laze Telečkog pucao Jovan Kecman Coja, vođa navijača FK Novi Sad „Korida“

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.