Iz Avganistana švercovao lekove za potenciju

Izvor: Press, 11.Jun.2010, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Avganistana švercovao lekove za potenciju

Carinici na Aerodromu „Nikola Tesla" zaplenili su veću količinu tableta za potenciju i cigareta, čija se vrednost procenjuje na oko 220.000 dinara. Putnik F. A. iz Tuzle, državljanin BiH, doputovao je letom iz Avganistana preko Istanbula i uputio se na zeleni kontrolni prolaz, čime se izjasnio da nema ništa da prijavi za carinjenje. Detaljnom kontrolom njegovog prtljaga pronađeno je 900 neprijavljenih tableta za potenciju „vega", poreklom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iz Indije, kao i 38 boksova cigareta „seven stars kastom lajts".
Tokom ove godine zabeležena su još tri slična pokušaja krijumčarenja veće količine sredstava za lečenje potencije iz Indije. Na graničnom prelazu Horgoš,13. februara, kontrolom autobusa danskih registarskih oznaka koji saobraća na liniji Kladovo - Espergvarde, sprečeno je krijumčarenje 350 kesica oralnog gela „kamagra". Raspoređen u 50 kutija od po sedam kesica, medikament je bio sakriven u boksu iza vozačevog sedišta.
Na Aerodromu „Nikola Tesla", dva dana kasnije, kod putnika R. Ž., državljanina BiH, koji je letom preko Istanbula doputovao iz Iraka, otkrivena je takođe veća količina oralnog gela za potenciju „kamagra".
Kontrolom prtljaga putnika M. N., koji je na naš aerodrom doputovao 16. marta sa Tajlanda, pronađeno je 850 kesica gela „kamagra" od 100 mg i 196 komada tableta za potenciju „kamagra".

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.