Ivanina porodica: Naša mezimica nije mrtva

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanina porodica: Naša mezimica nije mrtva

STRAVIČNU vest porodici Podraščić u četvrtak je saopštila policija. Posle saznanja da joj je dete ubijeno, majka Nada se onesvestila. Inspektori su je prethodno iz trošne porodične kuće u Ulici Bosanske krajine u Batajnici dovezli u stanicu Policijske uprave za grad Beograd. Rođaka koja je sve vreme bila uz neutešnu majku u očaju kaže da je Nadu dotuklo saznanje kada je čula kako se manijak iživljavao nad njenom mezimicom. Nadu Podraščić policija je nedugo zatim vratila kući. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << očaju, očiju punih suza, odmahnula je rukom i rekla: - Nemojte ništa da me pitate! Kakva nas tragedija snađe! Jadno moje dete! Ivanin brat Srećko za tragediju je saznao dok je bio na praksi u školi. Njenu sestru Nikolinu crni glas je zatekao na časovima. Brat je sa nekoliko drugova dotrčao kući, da pita roditelje da li je istina ono što se priča. - Ne želim i neću da verujem da moja sestra nije živa - jedva je izgovorao, drhtavim glasom šesnaestogodišnji Srećko. - Sve je to laž, svi lažu! I Ivanin otac, koga je ekipa „Novosti“ zatekla na poslu, nije hteo da prihvati istinu. - Nije to moja Ivana, to je neko drugi - vikao je Drago. - Nije to moje dete, moja lepotica, nikako! Znam to, sigurno! I komšije su u šoku. Kažu da razumeju Ivanine brata i oca, koji ne prihvataju istinu. - Drago je naročito bio vezan za Ivanu. Bila je najmlađe od troje dece, njegova mezimica. Otkako je nestala, svi u porodici su verovali da je živa i da je dobro. A evo, kako će se vratiti, u kovčegu - priča komšija Đura Tomić. On dodaje da nema reči kojima bi, kao i većina komšija iz ulice, opisali tugu zbog tragedije koja se dogodila. - Ivana je bila samo dete! Pa zar je moguće da je neko mogao tako da se iživljava i surovo je ubije? Znam je kao lepo vaspitanu devojčicu, kao što su uostalom i njena godinu starija sestra Nikolina i brat Srećko. Teško su živeli, bili sirotinja, ali, pre svega, pošteni - u neverici govori Tomić.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

IVANINI RODITELJI NE PRIHVATAJU ISTINU: To nije moja ćerka, to Interpol mora da dokaže!

Izvor: Kurir, 03.Okt.2014

Drago Podraščić nije želeo da prihvati stravičnu istinu, dok je Ivanina majka Nada sve vreme verovala da joj je ćerka živa..BEOGRAD - To nije moja ćerka, to Interpol mora da dokaže!..Ovo je bilo sve što je Drago Podraščić, otac nastradale Ivane, rekao novinarima Kurira nakon što je saznao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.