Izvor: Blic, 31.Avg.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga protiv oca zbog seksualnog zlostavljanja ćerki

BEOGRAD - Istražni sudija Okružnog suda u Beogradu danas će početi saslušanje svedoka u istrazi protiv Radoslava J. (45), zvanog Krivi, iz Ropočeva kod Sopota, osumnjičenog da je seksualno zlostavljao svoje ćerke od 16 i 19 godina.



Iskaze bi trebalo da daju ćerke Radomira J., koje je silovao prema navodima u krivičnoj prijavi, ali i supruga E. J., koju je tukao, kako je utvrdila policija.

E. J. iz straha da je Radomir J. ne tuče nije smela da prijavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policiji da muž siluje ćerke i nju maltretira. Starija 19-godišnja ćerka, koja je gluvonema, o očevom seksualnom iživljavanju požalila se rođaci i tada je o silovanju obaveštena policija, koja je 17. avgusta, posle višečasovne potere, osumnjičenog uhapsila u Sopotu. Ova devojka je i policiji potvrdila da ju je otac silovao, dok je njena mlađa sestra negirala da se Radomir J. seksualno iživljavao nad njom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.