Izvor: B92, 12.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga protiv Tufegdžića

Mionica -- Pokrenute su istražne radnje protiv sudije Vojnog odeljenja Okružnog suda u Beogradu Vuka Tufegdžića.

Opštinski tužilac u Mionici pokrenuo je istražne radnje u pretkrivičnom postupku protiv Tufegdžića i njegovog prijatelja Ilije Maričića, koji je sa njim 7. maja učestvovao u incidentu u Mionici.

Kako se navodi u krivičnoj prijavi, policija je u Mionici zaustavila automobil i tražila od vozača Milana D. da se podvrgne alko testu, ali se Tufegdžić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << usprotivio, upozorivši da je on istražni sudija.

Prema navodima iz prijave, Tufegdžić je potom izašao iz automobila, nedolično se ponašao i vređao policajce, a onda počeo da udara po policijskom automobilu na kojem je iskrivio vrata. Maričić je s leđa uhvatio jednog policajca za opasač, pa je pozvana druga patrola, koja je Tufegžića i njegove saputnike privela u policijsku stanicu.

Protiv njih dvojice policija je podnela i prekršajne prijave zbog prethodnog narušavanja javnog reda i mira u mioničkom kafiću Gringo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.