Izvor: B92, 15.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga o uzroku požara u "Putniku"

Novi Sad -- Policija saopštila da ne isključuje niti jedan od mogućih načina izazivanja požara u novosadskom hotelu, pa ni - podmetanje.

Policija je do sada prikupila svedočenja očevidaca i učesnika intervencije i preispitivanjem materijalnih tragova na licu mesta i drugim metodama, utvrdila da je centar požara mesto koje se nalazi u delu prostora koje je vlasnik hotela izdao u zakup drugim korisnicima.

U sledećoj fazi istraga će se zasnivati na veštačenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uzoraka i analizi dobijenih rezultata o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena, navedeno je u saopštenju.

Prema nezvanični informacijama, požar je istovremeno izbio u podrumu hotela i na dva mesta na drugom spratu zbog čega se sumnja da je namerno izazvan u okviru sukoba zakupaca kazina i kladionica u gradu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.