Istraga o ubistvu Jelen Marjanović: Novi dokazi pod lupom

Izvor: Večernje novosti, 10.Apr.2016, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga o ubistvu Jelen Marjanović: Novi dokazi pod lupom

ZBOG sumnji da imaju veze sa ubistvom Jelene Marjanović policija trenutno veštači više predmeta i uzoraka pronađenih u okolini mesta ubistva, kao i stvari oduzetih tokom pretresa pojednih objekata u samoj Crvenki. Dok se čekaju rezultati "preklapanja", inspektori su i danas ispitivali žitelje naselja uz reku. Zvanično, nema ništa novo oko smrti pevačice, nezvanično se može čuti da postoji trag koji treba da se potvrdi - ovo je ukratko današnji raport policajaca koji su uključeni u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << višednevnu neprekidnu istragu brutalnog zločina koji je potresao Srbiju.U naselju na obodu Beograda reporteri "Novosti" su saznali da su se inspektori minulih dana interesovali kod meštana da li su pretprošle subote uočili čoveka kod nasipa koji je nosio štap. Takvog je navodno video Jelenin suprug tog popodneva. Jelena je ubijena sa blizu 30 udaraca tupim predmetom koji, sem čekića, može da bude i štap.I dok u Beogradu istraga ide dalje, u Sarajevu spremaju izručenje begunca Nebojše Rojka. On je u petak uveče uhapšen u Brčkom, kako bi bio ispitan u vezi sa ubistvom pevačice. Sad se nalazi u Imigracionom centru u Istočnom Sarajevu. Tu čeka izručenje za Srbiju.Kako kod sebe nije imao lična dokumenta, prosleđen je Službi za poslove sa strancima.- Rojko je nakon privođenja saslušan u policiji - kažu u ovoj službi. - Čeka se odluka nadležnih institucija BiH o tom postupku, a u međuvremenu mu je izrečena mera proterivanja iz BiH i zabrane ulaska u ovu republiku na tri godine.Rojko je pobegao kada je policija "upala" u njegov dom, koji se nalazi dve stotine metara od mesta gde je ubijena Jelena Marjanović. Već ima kriminalni dosije i nekoliko puta je bio u zatvoru zbog krađa. Tad je priveden njegov brat Igor i saslušan u svojstvu svedoka, a kuća u kojoj žive je pretresena. Rojko je mislio da je policija došla da ga privede na izdržavanje zatvorske kazne od godinu i po dana, koja mu je preostala, pa je pobegao u Bosnu kod babe. U njenoj kući je i uhapšen.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UBISTVO ZVEZDE GRANDA POD VELOM MISTERIJE Policija vestaci nove dokaze ali jos ne hapsi

Izvor: medio.rs, 10.Apr.2016

Ubica pevačice Jelene Marjanović i dalje izmiče pravdi. Begunac Nebojša Rojko spreman za izručenje iz BiH. Policija trenutno veštači više predmeta i uzoraka pronađenih u okolini mesta ubistva..Zbog sumnji da imaju veze sa ubistvom Jelene Marjanović policija trenutno veštači više predmeta...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.