Istraga o ljudskoj nozi sa deponije i dalje traje

Izvor: Radio 021, 08.Avg.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga o ljudskoj nozi sa deponije i dalje traje

Policija i tužilaštvo još istražuju kako je na leskovačkoj deponiji završila odsečena ljudska noga.

U bolnici odbacuju mogućnost da je noga na deponiju dospela iz operacione sale.

Deo ljudske leve potkolenice sa stopalom na sanitarnoj deponiji "Željkovac", gde se prikuplja otpad iz šest opština Jablaničkog okruga pronašli su radnici u sektoru za reciklažu.

U austrijskoj kompaniji "Por Verner i Veber", koja upravlja odvozom smeća i deponijom niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nije želeo da govori sa koje lokacije je kamionom uz smeće transportovana i noga.

U Opštoj bolnici u Leskovcu tvrde da se sav medicinski otpad i amputirani delovi nakon operacija posebno odvajaju i spaljuju u bolničkoj spalionici.

Pripadnici policije u saradnji sa tužilaštvom ne odbacuju i mogućnost da je deo ljudske noge u leskovčaki kontejner za smeće dopremljen iz nekog drugog grada.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.