Istraga četvorostrukog ubistva u Jabukovcu, uhapšena žena zbog sumnje da je pucala iz puške

Izvor: RTS, 28.Sep.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga četvorostrukog ubistva u Jabukovcu, uhapšena žena zbog sumnje da je pucala iz puške

U Negotinu je uhapšena žena iz sela Dupljane, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila teško ubistvo u saizvršilaštvu.
M. B. se sumnjiči da je zajedno sa D. P. iz Jabukovca, početkom avgusta počinila četvorostruko ubistvo familije Kazimirović, na njihovom salašu između sela Jabukovac i Vratna.

Ona je uhapšena pošto je D. P. koji je u pritvoru, promenio iskaz i rekao da su njih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dvoje bili u vezi, i da je na pobijene ona pucala iz puške a on iz škorpiona.
Određen joj je pritvor do 30 dana, a u istrazi slede analiza DNK supstanci i analiza SMS poruka sa zaplenjenih telefona.
To četvorostruko ubistvo dogodilo se u zaseoku Vratna, kod Jabukovca.
Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je tada da su u dvorištu kuće pronađena četiri tela. Telo muškarca, starog oko 70 godina, pronađeno je na traktoru, a tela njegove supruge i još dve ženske osobe u dvorištu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.