Ispituje se uzrok pada bine

Izvor: B92, 06.Jun.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispituje se uzrok pada bine

Beograd -- Stručnjaci firme "Skymusic Solutions", koja je bila zadužena za tehničku realizaciju koncerta Dejvida Gete na Kalemegdanu, ispituju uzrok rušenja bine.

Direktorka marketinga "Skymusic Corporation" Ana Stojanović izjavila je da je tehničko lice na terenu, da je u toku demontaža i utvrđivanje uzroka pada krova bine.

Organizator koncerta Vojislav Nešić rekao je da su tehničku realizaciju - postavljanje bine, rasvete, ozvučenja, prepustili "Skajmjuziku" i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ne zna zbog čega posao nije uradjen kako treba.

On je rekao da su odmah pozvali predstavnike MUP-a opštine Stari grad, koji su na licu mesta izvršili uviđaj i sastavili zapisnik, a sada predstoji stručna analiza, nakon koje Nešić očekuje da se utvrdi uzrok rušenja krovne konstrukcije bine.

Nešić je naglasio da je najbitnije što niko nije povređen, jer je do incidenta došlo tek kada je publika počela da stiže.

On je dodao da predstavnici "Skajmjuzika" trenutno raščišćavaju teren, a prioritet je da se sve to pažljivo obavi radi maksimalne bezbednosti posetilaca i službenih lica.

Očekuje se da će menadžer francuskog DJ potvrditi sledeći datum koncerta u Beogradu. Prema najavama organizatora koncerta, nastup Dejvida Gete bi trebalo da se održi u naredna dva meseca.

Koncert Dejvida Gete je sinoć trebalo da se održi na košarkaškim terenima kluba "Partizan", na Kalemegdanu, sa početkom u 18 časova.

Skymusic Solutions

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.