Ispiranje vodovodne mreže u Despotovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispiranje vodovodne mreže u Despotovu

Dezinfekcija i ispiranje vodovodne mreže u Despotovu, obavljaće su u sredu 19. aprila, u vremenu od 7 i 30 do 14 časova. U tom periodu meštanima Despotova, zabranjeno je korišćenje vode za piće.

''Radovi će se obavljati u Ulici Svetozara Miletića od broja 67 do broja 131 i od broja 40 do broja 76. Nakon završetka radova, neophodno je da meštani otvore sva točeća mesta, kako bi na taj način isprali sopstvene instalacije od dezinfekcionog sredstva, kao i da vodu drže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << otvorenu narednih pola sata'', kažu nadležni u JKP ''Komunalprojekt'' Bačka Palanka.

U toku izvođenja radova, stanovnicima ovog dela Despotova obezbeđena je pijaća voda na česmi ispred crpne stanice, u pomenutom naseljenom mestu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.