Izvor: CrnaHronika.rs, 11.Nov.2013, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispao iz automobila i ugušio se!

NEGOTIN – Danijel Nikolić (24), iz negotinskog sela Plavna, poginuo je preksinoć u bizarnoj saobraćajnoj nesreći, kakvu ne pamte ni najstariji meštani Timočke krajine. Kako je ustanovljeno, on je ispao iz automobila ”golf 2”, koji je sam vozio, nakon čega su ga točkovi kola bukvalno ”usisali” ispod auta. Preminuo je od posledica gušenja.
Nikolić je ispao iz auta, koji je vozio punom brzinom, vraćajući se iz negotinskog sela Štubik u svoje mesto – rečeno nam je iz izvora bliskih istrazi. – U jednom trenutku, budući da, očigledno, nije dobro zatvorio vrata, a nije ni bio vezan, ispao je iz automobila i završio pod točkovioma kola.
U trenutku nesreće, na suvozačkom mestu bio je Dejan Marković (38), iz Štubika. Budući da su pre toga obojica bili u kafani, tužilac je zahtevao obdukciju Nikolićevog tela, koja je potvrdila da je u pitanju zadesna smrt i da nema dokaza da ga je drugo lice gurnulo iz automobila.
- Ustanovljeno je da je, kada je Nikolić ispao iz automobila, zapravo on, svojim telom, zaustavio automobil – nastavlja naš sagovornik. – Točkovi su prešli preko Nikolića i pritisli ga. Obdukcijom je ustanovljeno da je preminuo od posledica gušenja. I pokojniku i suvozaču je uzeta krv na analizu, budući da su, pre nesreće, bili u sooskoj kafani u Štubiku.
U Štubiku smo sreli Dejana Markovića, oca šestoro dece. On nam je ispričao svoju verziju događaja.
- Danijel i ja smo se vraćali iz kafane – kaže Marković. – On je vozio brzo i samo sam u jednom trenutku primetio kako je ispao iz automobila, koji se, ubrzo potom, zaustavio.
Marković je izašao iz kola i pod njima ugledao svog prijatelja. Točkovi su, kaže, bili preko njegovog grudnog koša.
- Stenjao je i da mu pomognem – nastavlja Marković. – Otrčao sam po pomoć. Vratio sam se sa još nekoliko ljudi i uspeli smo da pomerimo auto i izvučemo Danijela. Ali, već je bilo prekasno.
Danijel Nikolić je sahranjen danas na groblju u Plavni.
Izvor: novosti

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ispao iz automobila, pa preminuo od gušenja!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Nov.2013

N. D. (24) iz majdanpečkog sela Plavna podleteo je pravo pod točkove, koji su ga pritisli, pa je preminuo usled gušenja

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.