Izvor: RTS, 15.Okt.2020, 18:13

Iskliznuo teretni voz kod Prijevora, železnički saobraćaj u prekidu

Na delu pruge Kraljevo-Požega oko 15.40 iskliznuo je teretni voz kod stanice Prijevor, saopšteno je iz preduzeća "Srbija kargo". Saobraćaj je u prekidu, a navodi se da nema povređenih i da nema opasnosti po ljude i životnu sredinu.
U saopštenju se navodi da su u 15.37 časova, na delu pruge Kraljevo - Požega, pri izlasku teretnog voza broj 53832, prevoznika "Srbija kargo" iz stanice Prijevor, iskliznuli lokomotiva, prvi, treći, četvrti i peti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vagon, natovareni koturovima lima. Tereni voz je saobraćao iz Radinca za Bar i u svom sastavu imao je 21 vagon.
Kako se navodi, prilikom ovog vanrednog događaja nije bilo povređenih i nema nikakvih opasnosti po ljude i životnu sredinu.
Dodaje se da je saobraćaj trenutno u prekidu, a železnička komisija i stručne službe koje su na licu mesta utvrdiće uzroke iskliznuća, kao i stepen materijalne štete na infrastrukturi i vagonima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iskliznuće vagona kod Prijevora, nema povređenih, ni štete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2020

Na delu pruge Kraljevo - Požega, danas oko 15.40 časova, pri izlasku teretnog voza prevoznika „Srbija Kargo“ iz stanice Prijevor, došlo je do iskliznuća lokomotive, kao i prvog, trećeg, četvrtog i petog vagona, tovarenih koturovima lima...Nije bilo povređenih, a nema ni opasnosti po ljude...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.