Isailoviću potvrđeno šest meseci zatvora zbog pretnji Đilasu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2020, 14:47

Isailoviću potvrđeno šest meseci zatvora zbog pretnji Đilasu

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Višeg suda kojom je Ivan Isailović osuđen na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci zbog ugrožavanja sigurnosti Dragana Đilasa, saopštila je danas Stranka slobode i pravde.

Kako se navodi, Isailović je 29. marta na društvenim mrežama napisao "dok ne dobije metak u čelo, a dobiće uskoro (na Đilasa mislim)", uz dodatne uvredljive i vulgarne rečenice.

On je u poruci napisao i svoje ime i prezime i Đilasu poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da može da ga pozove da se suoče na ulici, uz poruku da su se već jednom suočili na Banovom Brdu, ali da je Đilas tada pozvao interventne patrole.

U saopštenju se navodi da je Isailović i ranije više puta osuđivan zbog različitih krivičnih dela uključujući i neovlašćeno posedovanje oružja i municije.

U svom iskazu Isailović je naveo da je bio "revoltiran politikom" pri čemu je upravo tih dana organizovana kampanja u kojoj su huligani puštali uvredljive pesme i palili baklje po krovovima, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.