Indija: U autobusu 16 mrtvih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jan.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indija: U autobusu 16 mrtvih

Najmanje 16 osoba, od čega 13 studenata, poginulo je na jugoistoku Indije kada je autobus sleteo sa puta i stropoštao se u klisuru, saopštila je lokalna policija.

U nesreći koja se dogodila u blizini grada Penukonde, u državi Andra Pradeš, više od 50 ljudi je povređeno, saopštio je policijski inspektor G.R. Jadav, prenosi AP.

Prema njegovim rečima, u autobusu je bilo 68 putnika, a do nesreće je došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << metara duboku klisuru.

Lokalni put je bio prekopan zbog opravke i pretpostavlja se da je to uzrok nesreće.

Indija ima veoma loše puteve, na kojima godišnje pogine više od 110.000 ljudi, što je neslavni svetski rekord.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći u Indiji stradalo 16 ljudi

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jan.2015

Najmanje 16 osoba, od kojih 13 srednjoškolaca, poginulo je kada je autobus koji ih je prevozio sleteo sa puta u indijskoj državi Andra Pradeš, saopštila je policija te zemlje...Više od 50 osoba povređeno je u toj nesreći kod grada Penukonde...Autobus javnog prevoza prevozio je 68 ljudi, kada je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.