Incidente hamerom u Beogradu pravio stend-ap komičar?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2018, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incidente "hamerom" u Beogradu pravio stend-ap komičar?

Vozač "hamera", koji je danas napravio niz incidenata u centru Beograda, posle čega je napustio vozilo i pobegao, je Oliver Šotra, stend-ap komičar britansko-srpskog porekla, objavio je "Blic".

Komšije u Palmotićevoj i Svetogorskoj ulici kažu da Šotru odlično poznaju i znaju da redovno vozi ovaj automobil, neretko bahato, navodi se na sajtu lista.

Nekoliko očevidaca videlo ga je i danas, kada je "hamerom" prvo oborio semafor i zakucao se u kiosk u kojem je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radnica, koja je lakše povređena.

"Bilo je užasno, sve se odigralo u sekundi, videli smo kako se hamer samo zakucao u trafiku i onda se sve razletelo", ispričao je jedan od očevidaca.

Potom je nastavio kroz Palmotićevu, gde je udario u dvorišni zid jedne kuće. Onda je izašao iz vozila i pobegao.

Na "hameru" su i po dolasku policije brisači još radili.

"Blic", pozivajući se na nezvanična saznanja, navodi da je vozač prvo prošao Terazijskim tunelom, gde je "zakačio" i oštetio nekoliko automobila, a potom je prošao Svetogorskom ulicom, gde je na raskrsnici sa Palmotićevom srušio semafor i stubiće, a potom udario u trafiku i zid.

Prethodno su mediji objavili da crni "hamer" ima diplomatske tablice, a potom da su u pitanju strane tablice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač "hamera" napravio niz incidenata, ostavio vozilo i pobegao

Izvor: RTS, 15.Dec.2018

Nepoznati vozač je terenskim vozilom napravio nekoliko incidenata u centru Beograda, u 14.20, posle čega je pobegao. . Vozač "hamera" je u Terazijskom tunelu "zakačio" jedno vozilo, nakon čega je oštetio kiosk u Palmotićevoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.