Imao je ćerku i suprugu, motiv samoubistva dugovi? Srpski fudbaler pronađen mrtav na parkingu!

Izvor: BKTV News, 22.Jan.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imao je ćerku i suprugu, motiv samoubistva dugovi? Srpski fudbaler pronađen mrtav na parkingu!

Bojan Perić, igrač futsala, izvršio je samoubistvo u nedelju oko pet sati ujutru na parkingu ispred jednog tržnog centra na Novom Beogradu.

Kako mediji prenose, Bojan je najverovatnije zbog dugova pucao u sebe iz lovačke puške.

Slučajni prolaznici zatekli su u nedelju ujutru stravičan prizor na praznom parkingu ispred supermarketa.

Nema svedoka

"Nije bilo svedoka u trenutku pucnjave, ali, sudeći po tragovima koje je policija otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na uviđaju, Bojan je pucao u sebe dok je sedeo u svom BMW. Njegovo telo pronašli su prolaznici ispred vozila, pored otvorenih vrata, a sumnja se da je preminuo na mestu, i to nekoliko sati pre nego što je pronađen. Očigledno je da se spremao za ovaj čin, izabrao je taj parking i vreme kada je prazan kako eventualno ne bi nekog ugrozio", ispričao je izvor iz istrage.

Prema nezvaničnim podacima, motiv ovog samoubistva bili su navodni dugovi, a kako Kurir saznaje, dežurni tužilac nije naložio pokretanje istrage.

FOTO: BKTVNews/Ilustracija

"Taj deo parkinga tržnog centra ne pokriva kamera. Ne znamo ništa, samo smo načuli da je policija tu bila celu noć", ispričali su radnici tržnog centra.

Uspešna karijera

Kako mediji prenose, Bojan je dugogodišnji igrač futsala.

"Uspešnu karijeru završio je pre nekoliko godina u jednom klubu u Novoj Pazovi. Ostavio je iza sebe suprugu i ćerku od šest godina", kaže izvor i dodaje:

"Bojan se nije žalio na porodične ili poslovne probleme. Njegova rodbina i prijatelji su šokirani. I dalje ne veruju šta se dogodilo. Bio je veoma vezan za ćerkicu."

Bojan je inače bio prijatelj sa brojnim srpskim fudbalerima, mnogi i danas igraju u poznatim evropskim klubovima, a neki su i reprezentativci Srbije.

Reprezentativac fudbalske reprezentacije Srbije Duško Tošić bio je jako potresen kada je saznao da je njegov dugogodišnji prijatelj fudbaler Bojan Perić izvršio samoubistvo.

FOTO: Youtube/Printscreen

Bojan je bio prijatelj sa brojnim srpskim fudbalerima, među kojima je i fudbaler Bešiktaša.

"Iznenađen sam! Teško mi je. Bili smo baš dobri, znali smo se iz mlađih kategorija OFK Beograda, gde smo obojica počeli karijeru. Posle nas je život razdvojio. Međutim, kad god sam bio na pauzi u Beogradu, viđali smo se. Igrali smo zajedno mali fudbal. Bojan je baš bio majstor na malom terenu", sa dosta sete u glasu pričao je Duško Tošić, a potom tiho dodao:

"Imao je ćerkicu i suprugu... Šta je motiv? Stvarno ne znam. Mnogo mi je teško, pokušajte da razumete."

Na parkingu tržnog centra "Roda" na Novom Beogradu policija je  u nedelju ujutru zatekla beživotno telo muškarca (35) pored automobila, potvrđeno je za BKTVNews u MUP-u.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Srpski futsaler se ubio na parkingu zbog dugova?

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2018

Srpski futsaler Bojan Perić izvršio je samoubistvo na parkingu ispred jednog šoping centra u Beogradu, a kako javljaju beogradski mediji on je sebi oduzeo život zbog dugova...Kako piše "Kurir", 36-godišnji sportista se ubio lovačkom puškom. Slučajni prolaznici zatekli su stravičan prizor na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.