Izvor: Danas, 15.Maj.2023, 08:29

Ili ispunjenje zahteva ili protesti: Poljoprivrednici danas na pregovorima u Vladi Srbije

Predstavnik Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije Đoka Ćurčić rekao je da od premijerke Ane Brnabić na današnjem sastanku ratari i stočari očekuju odgovor da će biti ispunjeni svi zahtevi koje su saopštili prošle nedelje, u suprotnom sutra će organizovati proteste u više gradova.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poljoprivrednici danas očekuju pozitivan odgovor države, ili slede protesti u Novom Sadu, Kovinu...

Izvor: Radio 021, 15.Maj.2023

Ukoliko poljoprivrednici danas ne dobiju pozitivan odgovor premijerke Ane Brnabić na njihove zahteve, za utorak, 16. maj su najavljeni protesti u Novom Sadu, Pančevu, Čenti, Kovinu i drugim gradovima.

Nastavak na Radio 021...

Propali pregovori poljoprivrednika sa premijerkom, od sutra protesti

Izvor: Danas, 15.Maj.2023

Poljoprivrednici apsolutno nikakav dogovor nisu postigli na današnjem sastanku sa premijerkom Srbije Anom Brnabić i od sutra će krenuti u proteste, javlja reporterka N1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.