Igrao se pištoljem i ranio druga

Izvor: Blic, 22.Feb.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrao se pištoljem i ranio druga

Kragujevac - Ivan Pešić (19) teško je povređen preksinoć kada je na slavlju u selu Cerovac kraj Kragujevca hicem iz pištolja pogođen u slepoočnicu. Iako je odmah prevezen vozilom Hitne pomoći u kragujevački Klinički centar, gde je i operisan, lekari su se i juče borili za njegov život.

Prema saznanjima „Blica”, Pešića je nehotice ranio S. B. (19), dok se igrao pištoljem koji je našao na kredencu u kuhinje u kojoj su bili. On je zbog sumnje da je pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ubistvo priveden istražnom sudiji, koji mu je odradio pritvor do 30 dana. Nesreća se dogodila u kući porodice Čedić, gde je Nemanja Čedić napravio žurku kako bi proslavio polaganje vozačkog ispita. Pozvao je najbolje drugove, među kojima je bio i Pešić.

- Izašao sam u dvorište da telefoniram, kada sam čuo da je nešto puklo. Pomislio sam da je neko razbio flašu, ali kada sam ušao video sam Ivana kako leži na krevetu. Bio je pogođen u slepoočnicu. Peškirom smo mu zaustavljali krvarenje i pozvali lekare. Najbolji smo prijatelji, svi se poznajemo i družimo od malena - kaže Nemanja Čedić.

Za pištolj, koji je godinama stajao na gornjem kredencu kuhinje, Nemanjin otac ima urednu dozvolu. Pretpostavlja se da je S. B. uzeo pištolj, a zatim ga i repetirao, ne sluteći da unutra ima municije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.