Izvor: Danas, 19.Apr.2023, 15:11

Igor Braunović u Skupštini primio rusku delegaciju

Odnosi između Srbije i Ruske Federacije su dobro razvijeni, a tradicionalno prijateljstvo između dve države i dva naroda je podignuto na još viši nivo potpisivanjem Deklaracije o strateškom partnerstvu 2013. godine, ocenio je danas predsednik Poslaničke grupe prijateljstva (PGP) sa Rusijom Igor Braunović.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orlić sa delegacijom Saveta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2023

Predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić sastao se danas sa delegacijom Saveta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije, na čelu sa Jelenom Afanasjevom, predsednicom Grupe za saradnju sa Skupštinom Srbije i članicom Odbora za spoljne poslove...Orlić je delegaciji Saveta Federacije poželeo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.