Izvor: B92, 15.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identitet ugljenisanog leša

Novi Sad -- Zavod za sudsku medicinu na osnovu DNK analize utvrdio da je osoba koja je 6. aprila pronađena u Petrovaradinu Bojan Obradović (27).

Obradovićev ugljenisan leš policija je pronašla u petrovaradinskom naselju Male ledine, u blizini Dunava, na zadnjem sedištu zapaljenog automobila zrenjaninskih oznaka. Kako je saopštila novosadska policija, Obradović je stanovao blizu mesta na kojem su pronađeni njegovi ugljenisani ostaci.

Novosadski mediji ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su preneli da je Obradović radio kao izbacivač u poznatom lokalu blizu novosadske Železničke stanice i da je povezan sa poslovima u vezi sa prodajom droga.

Istraga o smrti Bojana Obradovića je u toku.

Novosadska policija ranije je saopštila da je u Rakovcu 8. aprila pronađen još jedan nepoznati leš u ugljenisanom stanju, koji je po nalogu istražnog sudije, takođe, prevezen u Zavod za sudsku medicinu radi identifikacije.

Portparol novosadske policije Stevan Krstić izjavio je ranije da dva slučaja pronalaska ugljanisanih leševa u okolini Novog Sada, po svemu sudeći, nisu povezana.

Krstić je rekao da "apsolutno nema nikakvog osnova za sumnju da su ova dva slučaja povezana" i najavio da će posmrtni ostaci vrlo brzo biti identifikovani.

On je rekao i da je u Rakovcu najverovatnije pronađena jedna starija gospođa i da će članovi njene rodbine dati uzorak krvi kako bi se izvršila DNK analiza tela pokojnice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.